Nyheter


Hypertonidagar

Den 28-29 november välkomnar vi våra hypertoniker som är kallade för ett besöket på vår mottagning i Saltsjöbadens Centrum. I samband med det inbokade besöket finns möjlighet att träffa sjuksköterska, dietist samt fysioterapeut. Varmt välkomna!

Ögonbottenfotografering för diabetespatienter

Den 5-6 november välkomnar vi våra diabetespatienter som är kallade för Ögonbottenundersökning på vår mottagning i Saltsjöbadens Centrum. I samband med det inbokade besöket finns möjlighet att träffa diabetessjuksköterska, dietist samt fysioterapeut. Varmt välkomna!

Säsongsinfluensa

Den 8 novemeber startar Familjeläkarna sin årliga vaccination av säsongsinfluensa! Vaccinationen kommer att ske på vår mottagning i Saltsjöbadens Centrum under tre tillfällen; 8/11, 13/11 samt 15/11 mellan kl. 13.00-16.00. Varmt välkomna!

Tekniska problem

Nu på morgonen har vi tekniska problem med vår telefoni, ni är välkomna att komma förbi oss på mottagningen eller maila oss på kontaktamig@famlak.se. Vi hoppas att det kommer att vara åtgärdat inom kort!    

Höstkonferens fredag 31/8

Nu på fredag har Familjeläkarna höstkonferens. Det innebär att den ordinarie verksamheten på våra husläkarmottagningar är stängd, och vi tar endast emot akuta patienter. Vår onlineläkare Kristofer har bokningsbara tider via appen ”Familjeläkarna Online”, som finns att ladda ned i…