header

text-standard

Välkommen till Familjeläkarna i Tungelsta

Vi vill åter tacka alla ni som har tolerans med vår situation. Vi sitter alla i samma båt med pandemins konsekvenser som tyvärr drabbar vissa värre.

Men vi på Familjeläkarna jobbar hårt för att kunna ge alla en bra tillgänglighet.

Ni har nu möjlighet att boka Dos 3 samt dos 4 för 65+ hos oss via appen ”Alltid öppet”. För mer info se 1177.se.

Vi välkomnar nya patienter till vår mottagning i Tungelsta!

 

Välkommen på förberedande amningskurs för gravida och deras partner hos Familjeläkarna Tungelsta BVC!

Är du eller din partner gravid och planerar att amma? Vi hälsar er varmt välkomna på en kurs för att hjälpa er att kunna få de bästa förutsättningarna för att kunna amma er bebis. Du som partner är särskilt välkommen, eftersom ditt stöd betyder mycket för amningen. Att ha grundläggande kunskap om amning inför föräldraskapet kan underlätta amningen och vara till hjälp vid amningsproblem. Under kursen går vi igenom bland annat amning och föräldraskap, amning den allra första tiden, praktiska tips samt amningsproblem och möjliga lösningar.

 

Kursen är öppen för alla gravida och deras partners och är kostnadsfri, men antalet platser är begränsade. Det är lämpligt att du har passerat graviditetsvecka 20. Kursen består av tre tillfällen à 1,5 timme samt digitalt material och länkar för vidare läsning. Första kurstillfället är den 21 maj. Anmälan lämnas till cecilia.edlund@famlak.se

Välkomna!

blocks