header

Viktig information med anledning av Coronavirus

text-standard

Ändrade rutiner för drop-in

Har du luftvägssymtom och feber, kom inte till mottagningen utan ring till oss eller till 1177.
För att minska smittspridning bland patienter och personal förändrar vi våra rutiner för vår drop-in mottagning. Besök till drop-in bokas i förväg, via telefon 08-21 52 00.

Använd vår videovård 

Du kan även boka tid till läkare, sjuksköterska, psykolog, fysioterapeut och dietist via vår videovård. Information om detta hittar du här:
online!

Har du bokad tid för årskontroll eller återbesök?

Extra viktigt information för dig som är äldre eller i riskgrupp.

Ditt besök kan göras digitalt eller per telefon. Kontakta mottagningen på 08-21 52 00.

 

Aktuellt om coronavirus, covid-19

Frågor och svar (länk till Folkhälsomyndigheten)

Rekommendationer om coronaviruset

Rekommendationerna innebär i nuläget att de som varit på resa, i ett område där det pågår spridning av coronaviruset, kan leva och arbeta som vanligt om de inte har några symtom. Om man inom 14 dagar får hosta, feber eller andningssvårigheter ska man dock stanna hemma och ringa 1177 Vårdguiden för vägledning, och råd om provtagning. Provtagning och undersökning för misstänkt smitta sker på särskilda laboratorier på sjukhus och inte på vårdcentralerna.

De områden där det just nu pågår smittspridning är:

· Hela Kina utom Macau
· Hongkong
· Iran
· Sydkorea
· Italien
-Österrike, Tyrolen

 

Det bästa sättet att skydda sig mot smitta är tvätta händerna ofta, inte röra ögon, näsa och mun samt undvika kontakt med andra.

 

Välkommen till Familjeläkarna i Barkarby!

Den 18 september 2017 öppnade Familjeläkarnas nya mottagning i Barkarbystaden, Familjeläkarna Barkarby. Hos oss får du snabb tid till läkare och sjuksköterska och vi erbjuder också snabba tider till sjukgymnast och psykolog. Besök oss på Barkarbyvägen 51 i Järfälla.

Välkommen!

Besök till läkare och sjuksköterskor

För att boka tid hos oss är du välkommen att ringa 08-21 52 00 helgfria vardagar mellan kl 08.00-17.00. Vi bokar en tid anpassad efter dina behov. Du kan också besöka vår lättakut mellan kl 08.00-11.30 där vi kan hjälpa dig med dina akuta besvär. På vår lättakut får du träffa läkare och sjuksköterska. Lättakuten fungerar som en drop in-mottagning, men du kan också ringa 08-21 52 00 för att få en tid.

Nyhet! Boka tid online för videomöten till våra läkare, sjuksköterskor och psykologer. 

Boka här

Drop-In mottagning här

blocks