header

Senaste nytt

text-standard
Covidbevis. Inom EU har man nu kommit överens om ett digitalt covidbevis. Det är en kostnadsfri e-tjänst där du kan få ett bevis på att du är vaccinerad mot covid-19. Tjänsten kommer att vara tillgänglig via www.covidbevis.se (öppnar 1 juli) och hämtar data från journalsystemen med ditt samtycke.
Vaccination dos 2 pågår parallellt och du som inte redan har en bokad tid bokar den på vaccinationsmottagning via appen Alltid Öppet. Detta gäller även dem som fr o m 10 maj fått dos 1 på vårdcentralen. Du får sms när det är dags att boka om du samtyckt till sms-utskick i appen. Du hittar mer information om vaccination dos 2 på 1177.
Du som har BankID eller Freja e-id plus bokar via appen Alltid Öppet. Har du inte möjlighet att boka digitalt kan du ringa för att boka tid. Det finns telefonlinjer på svenska, engelska, arabiska, somaliska, persiska, finska, polska, ryska, spanska och tigrinja. Läs mer om bokning här.
Vaccinationen för allmänheten i yngre åldrar öppnas stegvis allt eftersom Region Stockholm ger klartecken till detta.

 

Aktuellt om coronavirus, covid-19

För senaste informationen angående Covid 19, var god följ länken till Folkhälsomyndighetens informationssida.
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

Det bästa sättet att skydda dig mot smitta är fortfarande att tvätta händerna ofta, inte röra ögon, näsa och mun samt undvika nära kontakt med andra.

 

Ändrade rutiner för drop-in

Har du luftvägssymtom och feber, kom inte till mottagningen utan ring till oss eller till 1177.
För att minska smittspridning bland patienter och personal förändrar vi våra rutiner för vår drop-in mottagning. Besök till drop-in bokas i förväg, via telefon 08-21 52 00.

Använd vår videovård 

Du kan även boka tid till läkare, sjuksköterska, psykolog, fysioterapeut och dietist via vår videovård. Information om detta hittar du här:
online!

*****     *****     *****     *****     *****     *****     *****

 

Välkommen till Familjeläkarna i Barkarby!

Den 18 september 2017 öppnade Familjeläkarnas nya mottagning i Barkarbystaden, Familjeläkarna Barkarby. Hos oss får du snabb tid till läkare och sjuksköterska och vi erbjuder också snabba tider till sjukgymnast och psykolog. Besök oss på Barkarbyvägen 51 i Järfälla.

Välkommen!

Besök till läkare och sjuksköterskor

För att boka tid hos oss är du välkommen att ringa 08-21 52 00 helgfria vardagar mellan kl 08.00-17.00. Vi bokar en tid anpassad efter dina behov. Du kan också besöka vår lättakut mellan kl 08.00-11.30 där vi kan hjälpa dig med dina akuta besvär. På vår lättakut får du träffa läkare och sjuksköterska. Lättakuten fungerar som en drop in-mottagning, men du kan också ringa 08-21 52 00 för att få en tid.

Nyhet! Boka tid online för videomöten till våra läkare, sjuksköterskor och psykologer. 

Boka här

Drop-In mottagning här

blocks