text-standard

Hos oss finns utvecklingsmöjligheter

divider

text-standard

Hos oss finns goda möjligheter att påverka. Du uppmuntras till att ta initiativ som har att göra med verksamheten. Vill du driva en fråga, så driv den! Vill du söka ny kunskap eller bredda dig, så gör det. Vi är i ständig utveckling och tar tillvara och provar nya idéer. Vi ser oss själva som en innovativ verksamhet.

Lärande och utveckling sker huvudsakligen i vårt dagliga arbete. Vi lär oss av varandra, våra kollegor, av våra chefer, och i möten med våra patienter. Vi ställer oss alltid frågan – hur kan vi bli bättre?

Oavsett i vilken del av Familjeläkarna du arbetar tillhör vi alla Familjeläkarna. Vi delar gemensamma värdering och har en gemensam vision. I det dagliga utgår vi från den lokala verksamheten, vad är bäst för patienten. Vi är ett familjärt företag med frihet under ansvar.

Vårt största fokus är patienten. Vår vision är att ge samma vård som vi vill ge till vår egen familj. Samma vision som när den första vårdcentralen startades 2008 av Stefan och Maria Amér, som fortfarande äger och driver företaget.

Vi på Familjeläkarna har ett personligt engagemang och en sammanhållen vård för patientens bästa. Vi tar utgångspunkt i individens behov och situation och där vård och rehabilitering ska bidra till ökad livskvalité.

Våra medarbetare ser oss som en välkomnande, varm och omtänksam organisation med stora möjligheter till delaktighet i verksamheten. Ledarskapet präglas av att vi är en platt organisation med korta beslutsvägar, med möjlighet till flexibla lösningar i arbetet.

I våra uppdrag använder vi vetenskapligt beprövade behandlingsmetoder och följer den senaste forskningen. Vi samarbetar med högskolor och universitet med kunskapsöverföring, utbildning och driver själva aktivt olika forskningsprojekt.

Hos oss kan du fortsätta att utvecklas i din yrkesroll under ett helt arbetsliv.