image
header

Nyheter

divider

news
Personalförändringar BVC Barkarby

Sedan den 1 februari har BVC i Barkarby fått en ny enhetschef: Elisabeth Runge. Hon är en erfaren distriktssköterska och har arbetet inom Barnhälsovården sedan 2006. Under året har Sara, Gunilla och Veronica valt att lämna oss. Vi på BVC Flottiljen…

Influensavaccin slut

Influensavaccinet för säsongen 2018/2019 är slut! Vi kan därmed tyvärr inte längre erbjuda influensavaccin.

Influensavaccin åter

Hos Familjeläkarna i Saltsjöbaden finns nu återigen möjligheten att vaccinera sig mot säsongsinfluensan. Välkomna på vårt drop in tisdagar mellan kl. 14.00-16.00!

Telefonin ligger nere

För tillfället fungerar inte telefonin till vår mottagning i Saltsjöbaden. Får sjukvårdsrådgivning hänvisar vi till 1177.

Drop in för influensavaccination stängd!

Då influensavaccinet är slut hos tillverkaren är drop in för influensavaccination är stängd. Eventuellt kommer en annan leverantör kunna hjälpa oss med leverans av vaccin. Det är dock i nuläget oklart om, och i så fall när detta kan bli…

Hypertonidagar

Den 28-29 november välkomnar vi våra hypertoniker som är kallade för ett besöket på vår mottagning i Saltsjöbadens Centrum. I samband med det inbokade besöket finns möjlighet att träffa sjuksköterska, dietist samt fysioterapeut. Varmt välkomna!

Ögonbottenfotografering för diabetespatienter

Den 5-6 november välkomnar vi våra diabetespatienter som är kallade för Ögonbottenundersökning på vår mottagning i Saltsjöbadens Centrum. I samband med det inbokade besöket finns möjlighet att träffa diabetessjuksköterska, dietist samt fysioterapeut. Varmt välkomna!

Säsongsinfluensa

Den 8 novemeber startar Familjeläkarna sin årliga vaccination av säsongsinfluensa! Vaccinationen kommer att ske på vår mottagning i Saltsjöbadens Centrum under tre tillfällen; 8/11, 13/11 samt 15/11 mellan kl. 13.00-16.00. Varmt välkomna!

Tekniska problem

Nu på morgonen har vi tekniska problem med vår telefoni, ni är välkomna att komma förbi oss på mottagningen eller maila oss på kontaktamig@famlak.se. Vi hoppas att det kommer att vara åtgärdat inom kort!