I höst öppnar Familjeläkarna en ny Husläkarmottagning i galleria Kvarnen i Mjölby. Just nu pågår ombyggnationen av lokaler i gallerian, och när allt är på plats kommer en ny Husläkarmottagning med läkare- och sjuksköterskemottagning att öppna. På mottagningen kommer det även bland annat finnas BVC, sjukgymnaster, fysioterapeuter och möjlighet till medicinsk fotvård.

Familjeläkarna är läkarägd och Husläkarmottagningen drivs av de som arbetar där. Vi har avtal med region Östergötland och erbjuder vård på samma villkor som hos en landstingsdriven vårdcentral. Vår ambition är att ge patienter professionell och omsorgsfull vård, och det ska kännas som att ha en egen läkare i familjen.

År 2008 öppnade Familjeläkarna sin första Husläkarmottagning och finns idag på 12 orter i Stockholm och Uppsala. Familjeläkarna har också uppdrag att ge läkarinsatser på cirka 250 äldreboenden i regionerna Stockholm och Uppsala, samt ASIH, palliativ sjukvård i hemmet i sju stora områden i Stockholm. Familjeläkarna driver även hospis Maria Regina i Nacka, Stockholm.