image
header

Välkommen till mottagningen för Psykisk Hälsa & KBT

divider

text-standard

Livet blir inte alltid som man tänkt sig, och vi kan erbjuda dig stöd och hjälp för att komma vidare. Våra psykologer finns här för dig.

Till oss kan du komma när du:
  • befinner dig i en akut kris eller livskris
  • har problem i relationer
  • känner dig nedstämd eller deprimerad
  • känner oro och/eller ångest
  • besväras av stress eller utmattning
  • har sömnsvårigheter

Ibland kan det räcka med några enstaka samtal, i andra situationer behövs en längre kontakt. Vid ett första samtal kan vi tillsammans formulera och bedöma vad just du eller ni är i behov av. Fokus i vår verksamhet är det mänskliga mötet. Vi arbetar utifrån olika teoriinriktningar, bland annat kognitiv beteendeterapi, KBT.

Ring och boka tid, 08-541 718 00

Du vet väl om att du också kan träffa psykolog via vår onlinevård. Ladda ner appen Familjeläkarna Online till din android-telefon. Logga in med mobilt bank-id och boka en tid när det passar dig.

______________________________________

Familjeläkarna Vaxholm startar en grupp för stresshantering!

Under 6 tillfällen kommer vi gå igenom vad stress är och hur stressbehandling kan hjälpa. Träffarna kommer innehålla föreläsning om stress och det kommer sedan ges möjlighet att reflektera över egen stress och vad som kan göras för att minska den.

Vi som håller i gruppen är Peter Ström (leg. Psykolog) och Marcus Linfeldt (ptp-psykolog) och vi arbetar utifrån kognitiv beteendeterapi (KBT). Platsen för gruppen är Familjeläkarna i Vaxholm.

Tiden för gruppen är tisdagar kl. 14.00-15.30 och första träffen är tisdagen 23/4. Om du vill delta så anmäl dig på telefon 08-541 718 00, i receptionen eller via mail peter.strom@famlak.se, marcus.linfeldt@famlak.se.

Kom i god tid så att du hinner registrera dig i kassan. Deltagande i gruppen kostar som ett vanligt sjukvårdsbesök och frikort gäller.

 

Välkomna!

staff
Våra medarbetare
Placeholder
Peter Ström
Leg. Psykolog
Placeholder
Marcus Linfeldt
PTP-Psykolog
Placeholder
Cecilia Andrén
Rehabkoordinator/Leg. Arbetsterapeut