image
header

Välkommen till Familjeläkarnas BVC i Tungelsta

divider

text-standard

Här månar vi lite extra om ditt barn.

Vi erbjuder en lugn, trygg och väl fungerande barnhälsovård, från födsel till skolstart. Tillsammans med er föräldrar vill vi främja ert barns hälsa och utveckling.

Som nybliven förälder uppkommer oftast många frågor och funderingar. Tillsammans med er följer vi ert nyfödda barns utveckling (längd, vikt, motorik och språk) enligt Barnhälsovårdens basprogram i Region Stockholms, med läkarbesök och vaccinationer.

På Familjeläkarna Tungelsta BVC är vårt mål att ni skall få träffa er egen BVC-sköterska och samma läkare för god kontinuitet. Vi erbjuder bokade tider efter barnets ålder och era behov. Om ditt barn blir sjukt ger vi råd och stöd. Vid behov försöker vi alltid ordna läkartid hos våra husläkare.

Vi har föräldragrupper till alla föräldrar och arbetar aktivt för att upptäcka och erbjuda stöd vid förlossningsdepression.

Vi har möjlighet att ta emot fler barn, nyfödda och nyinflyttade familjer till Tungelsta och närliggande områden – Välkomna att höra av Er till oss på BVC!

Välj Familjeläkarnas BVC genom att lista ert/era barn online via 1177.se (e-tjänster/Agera ombud/Vårdval), eller fyll i listningsblankett som finns under ”Bli patient hos oss” och skicka till oss. Så återkommer vi till er för ett första besök.

Passa också på att lista ert barn på Familjeläkarnas vårdcentral, så får ni tillgång till läkare och sjuksköterska på vårdcentralen om ert barn blir sjuk.

Ni är välkomna att kontakta oss per telefon

Ellen Willner
08-504 205 35 
mån-fre    11.30-12  

Emmi Katrisdotter 
08-504 205 36
jämna veckor mån, tis, tor  11.30-12
ojämna veckor mån-tors 11.30-12       

Övrig tid spela gärna in ett meddelande så ringer vi upp så fort vi har tillfälle.

Nytt för i år är att uteblivet besök debiteras med 400 kr

 

Vi hälsar alla barn och föräldrar välkomna!

 

staff
Vår personal
Placeholder
Emmi Katrisdotter
Barnsjuksköterska 08-50420536
Placeholder
Ellen Holm Willner
Barnsjuksköterska 08-50420535
Placeholder
Ann-Charlotte Levaue
Specialistbarnläkare