image
header

Välkommen till Familjeläkarnas BVC i Tungelsta

divider

text-standard

Vi erbjuder en lugn, trygg och väl fungerande barnavårdscentral. Vi har lång erfarenhet av att ge råd och stöd till er föräldrar. Hos oss är barnen och föräldrarna alltid i centrum.

Vi har möjlighet att ta emot fler barn, nyfödda och nyinflyttade familjer till Tungelsta och närliggande områden – Välkomna att höra av Er till oss på BVC!

Som nybliven förälder uppkommer oftast många frågor och funderingar. Tillsammans med er föräldrar följer vi det nyfödda barnets utveckling (längd, vikt, motorik och språk) upp till förskolestart. Barnhälsovårdens basprogram med läkarbesök och vaccinationer följs.

På Familjeläkarna Tungelstas BVC är vårt mål att ni skall få träffa er egen BVC-sköterska och samma läkare för god kontinuitet. Vi erbjuder bokade tider efter barnets ålder och era behov. Om ditt barn blir sjukt ger vi råd och stöd. Vid behov försöker vi alltid ordna läkartid hos våra husläkare.

Vi ordnar föräldragrupper till alla föräldrar. Vi arbetar aktivt för att upptäcka och erbjuda stöd vid förlossningsdepression.

Vi hälsar alla barn och föräldrar välkomna!

 

staff
Vår personal
Placeholder
Eva Söderman
BVC-sköterska 08-50420535
Placeholder
Ulrika Östlin
BVC-sköterska 08-50420536