Från 1 september erbjuder Familjeläkarna påfyllnadsdos med Covid-19-vaccin för dig som är 65 år och äldre. Du kan redan nu boka tid på någon av Familjeläkarnas vårdcentraler antingen via appen Alltid Öppet eller via 1177.se, alternativt via telefon till din lokala vårdcentral. För riskgrupper är tidsbokning för vaccination öppen från den 24 augusti och vaccination börjar den 1 september.

För dig som är mellan 18 och 64 år erbjuds snart en fjärde dos. Bokningen av tid för vaccination planeras öppna i appen Alltid Öppet den 29 augusti och bokad tid för vaccination är möjlig från och med 12 september. Ingen bokning av vaccinationstider kan göras via telefon till någon av Familjeläkarnas vårdcentraler.

Familjeläkarna genomför även vaccination mot Covid-19 av boende på de Äldreboenden där man har ansvar för läkarinsatser samt de ASIH-patienter som Familjeläkarna har ansvar för, i enlighet med avtalet med Regionen. Även boende på Hospis Maria Regina i Nacka, som drivs av Familjeläkarna, omfattas av vaccination i Familjeläkarnas regi.