image
header

Maria Regina Vilohem

divider

text-standard

Medmänsklig vård i samarbete med Familjeläkarna

 

Tillfällig flytt av Maria Regina till egna lokaler vid Danvikshem, i anslutning till Danviksgeriatriken

Under vintern och våren 2023 kommer Familjeläkarna att genomföra en renovering av Maria Regina Hospice i Nacka. Under renoveringen flyttas verksamheten till egna lokaler vid Danvikshem, i anslutning till Danviksgeriatriken, som har nya ombyggda lokaler som passar bra för den verksamhet som bedrivs på Maria Regina Hospice.

Den 23 november flyttas alla gäster och från den 24 november är anhöriga välkomna till de nya lokalerna, Danvikshemsvägen 8 A (huvudingång Danvikshem).

Maria Regina Hospice och Danviksgeriatriken ligger vid Danvikshem, vackert beläget vid inloppet till Stockholm på Finnbodaberget i Nacka kommun, med bra kommunikationer med buss och bil. Närmaste station är Henriksdal och buss 55 går till hållplats Danvikshem. Besöksparkering finns i anslutning till huvudingången till Danvikshem.

Kontakt med Maria Regina Hospice görs via direktnummer 08-716 00 71.

 

Information gällande Covid-19

För att skydda våra inneliggande gäster och vår personal har vi besöksrestriktioner. Besökstiderna är 11-20 gäller varje dag. Den som hälsar på måste vara helt frisk och varit utan sjukdomssymtom i 48 timmar. Sprita händerna innanför dörren innan du går in.

Tack för visad hänsyn!

divider

text-standard

Hospice

Maria Regina är auktoriserad för Palliativ slutenvård i livets slutskede, så kallad hospice. Respekt, omtanke och integritet kan göra den sista tiden mycket meningsfull. Mer information på Hospice.

image
quote

Hur skulle den mest medmänskliga vården man kan tänka sig fungera?
Kan vi skapa en miljö där våra gäster får de bästa förutsättningarna?
Kan vi erbjuda människor i de sköraste livsfaserna den omvårdnad vi själva skulle vilja få?

text-standard

Den lummiga trädgården rymmer ett minisjukhus med erfaren och lugn personal. Maten lagas omsorgsfullt i det egna köket, ibland med ingredienser från kryddlandet, odlingarna och äppelträden.

image
divider

blocks
divider

text-standard

Kontakt

Maria Regina Hospice
Storängsvägen 18, 131 41 Nacka
Från 24 november 2022 är adressen: Danvikshemsvägen 8 A-B, 131 31 Nacka
Telefon vårdärenden: 08-716 00 71 hela dygnet
Mail: mariaregina@famlak.se
Följ oss på Facebook och Instagram