image
text-standard

NU VÄXER VI : Vi har flera spännande tjänster lediga:

Leg. läkare med möjlighet till ST-tjänst sökes till Familjeläkarna Luthagen och

Allmänspecialist för SÄBO uppdrag

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll. Vi uppskattar att du är ansvarstagande och engagerad. Du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Till vår mottagning I Luthagen söker vi en legitimerad läkare med möjlighet till ST-tjänst. Heltid. Sedvanligt arbete som legitimerad läkare såsom planerade återbesök, patienter på vår Lättakut & akutläkare. Delaktig i vårdcentralens förbättringsarbeten. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård, arbete i öppen mottagning. Vana vid journalsystemet Cosmic är meriterande. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydlig patientfokus.

Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna Almega.

Arbetsplats

Familjeläkarna Luthagen

Hällbygatan 31
752 21 UPPSALA

 

Om oss

Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården. Familjeläkarna driver vårdcentraler och läkarinsatser i säbo( särskilda boendeformer) både i Uppsala och i Stockholms län och har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda och mätbara resultat? En verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum? Familjeläkarna består idag av ca 250 anställda som med sitt engagemang och kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp. Om du vill vara en del av den är du välkommen att söka tjänsten som leg. läkare med möjlighet till ST-tjänst till vår vårdcentral i Luthagen. Våra ledord är; Arbetsglädje och energi Patientens nöjdhet och trygghet

www.famlak.se

Kontaktpersoner

Eva Gunnarsson, Verksamhetschef
eva.gunnarsson@privat.regionuppsala.se
076 767 7669

Jonas Thun, Primärvårdschef
jonas.thun@famlak.se
0768000908

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

20190425

”Nu behöver vi en distriktssköterska alt. sjuksköterska för timanställning till vår mottagning Familjeläkarna Luthagen – se vidare:”
och länka till platsbanken:
Distriktssköterska/sjuksköterska, timanställning, Familjeläkarna Luthagen
Annons-ID:23272569
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/23272569

Vi söker distriktssköterskor/ sjuksköterskor för fast anställning och timanställningar

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, kollegial och är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Till vår mottagning I Luthagen söker vi en distriktssköterska. Heltid, deltid samt även timanställda. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård, arbete i öppen mottagning. Vana vid journalsystemet Cosmic är meriterande. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydlig patientfokus. Sjuksköterskan har en betydelsefull roll i vår organisation med en central roll i vår öppna mottagning och omhändertagandet av kroniska patientgrupper.

 

Om oss

Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården. Vi driver vårdcentraler och läkarinsatser i säbo( särskilda boendeformer) både i Uppsala och i Stockholms län och har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda och mätbara resultat? En verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum? Familjeläkarna består idag av ca 150 anställda som med sitt engagemang och kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp. Om du vill vara en del av den är du välkommen att söka tjänsten som distriktssköterska/sjuksköterska på vår vårdcentral i Luthagen.

www.famlak.se/luthagen

Kontaktpersoner

Eva Gunnarsson, Verksamhetschef
eva.gunnarsson@privat.regionuppsala.se
076 767 7669

Jonas Thun, Primärvårdschef
jonas.thun@famlak.se
0768000908

 

 

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-