image
header

Välkommen till vår mottagning för Ortopedi och Sjukgymnastik

divider

text-standard

Har du rygg-, axel-, höft- eller knäproblem? Behöver du träna upp din styrka eller rörelseförmåga? Vi har ett team med sjukgymnaster och specialister i allmänmedicin som har ett nära samarbete för att ta hand om dig på bästa sätt.

Sjukgymnastik

Sjukgymnastik handlar om att främja hälsa genom rörelse och träning. Vi hjälper dig att bota, förebygga eller lindra sjukdomar. Vi använder oss av mobilisering, akupunktur, elterapi och hos oss behandlas både skador och handikapp.

Ortopedtekniker

Har du problem/smärtor i fötter, knän, ben, höfter eller rygg kan vår ortopedtekniker hjälpa dig.
Problemen är  ofta en följd av att fotvalv eller fotleder inte dämpar som de skall vilket leder till överbelastningsskador.
Med specialtillverkade fotinlägg eller ortopediska fotbäddar, anpassade för just dig, kan vi korrigera  felställningar, stödja upp fotvalv eller avlasta speciella områden. Inläggen kan vi göra för olika skor så att byte av skor inte behöver betyda något avbrott i din rehabilitering.
Vår ortopedtekniker från Olmed i Uppsala kommer hit varje månad och vill du träffa honom kan du få tid via vår ortoped eller så bokar du tid direkt i vår reception.

Välkommen att boka tid på 0171-62 00 00 så tar vi hand om dig på plats här i Bålsta.